Salomon EcoRun Moieciu

Am pornit evenimentul (noi, o gașcă de prieteni pasionați de natură, drumeție și alergare montană) plecând de la bucuria concursurilor la care am participat. Ca organizatori, am învățat an de an, progresul nostru mergând mână în mână cu cel al alergării montane în România.

Alături de Salomon, partenerul sportiv al evenimentului încă de la prima ediție (2010), continuăm tot ceea ce a însemnat EcoMarathon sub o nouă denumire: Salomon EcoRun Moieciu.

Am crescut cu fiecare ediție, iar acum, având în spate toată experiența și o echipă extraordinară, așteptăm cu nerăbdare să trăim în 2019 emoția unui nou Start.
Motivarea și încrederea de a merge mai departe ni le-ați dat însă voi, fiindu-ne alături și contribuind atât de mult la dezvoltarea noastră. Voi sunteți Eco: de la primii participanți la startul din 2010, până la cei implicați an de an – localnici, voluntari, parteneri, furnizori, fotografi, întreaga echipă și voi alergătorii.

Când și partenerii ne rămân aproape și se implică din ce în ce mai mult, nu ne rămâne decât să mulțumim și să încercăm, la rândul nostru, să-i mulțumim pe cei care vin la Eco.
De 10 ani, descoperim potecile din Moieciu cu aceeași bucurie pe care de-abia așteptăm s-o retrăim împreună, în primăvară, într-un weekend de alergare la Salomon EcoRun Moieciu.

(c) fotografii Laurentiu Pavel, 2010