Modificare Traseu Maraton 2☘23

ATENTIE modificari de traseu la Maraton in B2 si B3

Pentru editia din acest an, 2☘23 avem cateva modificari de traseu la Maraton fata de anii precedenti. Bucla 1 de Cross nu este schimbata.

In B2 la Complex Cheile Gradistei, din cauza unui Eveniment Privat, nu se va mai face bucla din cadrul Complexului, traseul va fi mai scurt cu aproximativ 2Km.

De asemenea pe B3, intrarea spre Culmea Bisericutei se va face pe Valea Popii, la aproximativ 1.2Km fata de Centru veti face stanga pentru a urca pe muchie, se va urca pana la jumatatea culmii si apoi se va merge pe curba de nivel, usor urcare pana se va intersecta cu Poteca clasica din B3 care venea din spatele Casei de Cultura.

Traseul aceste va fi mai scurt – aproximativ 39-40Km cu +2100m.

Traseul va fi semnalizat cu benzi rosii personalizate si mereu Voluntarii va vor directiona in punctele Importante.

Nu uita ca este un traseu semnalizat si trebuie totusi sa oferi putina atentie la intersectii si drumuri, mai ales ca zona este un labirint de poteci si este foarte usor sa mergi pe o alta carare. Bucurati-va de cursa aleasa, de start, de oamenii cu care veti interactiona, observati cadrul natural-traditional si dati Ziua Buna celor care vor fi acolo pe traseu pentru voi si pentru a va incuraja.

Nu uita, responsabilitatea principala este a fiecarui participant, adaptati echipamentul si respectati recomandarile organizatorilor. Vom reveni cu o prognoza meteo pentru urmatoarele zile.

Drum bun catre Moieciu si odihna buna in aceste zile, inainte de Startul mult asteptat!