Salomon EcoRun Moieciu 2021 amanat pentru Mai 2022

Dragi participanți, parteneri, prieteni și localnici din Moieciu și Fundata,

Ne-am fi doriti sa avem alte vesti pentru aceasta perioada, gandul ca ne revedem in Mai la Moieciu ne aducea multa bucurie si ne facea sa visam la ziua mult asteptata a maratonului. Noi va multumim mult pentru asteptare si pentru dorinta de a participa la Salomon EcoRun Moieciu, nu putem fi impreuna la Start in Mai 2021, dar putem sa visam pentru momentul mult asteptat si sa (re)descoperim potecile mult indragite.

Având în vedere restrictiile in vigoare privind organizarea de evenimente și incertitudinea în ceea ce privește perioada prin care trecem, am decis amânarea următoarei ediții Salomon EcoRun Moieciu pentru Mai 2022.
Siguranța participanților și a tuturor celor implicați este prioritară.
Vom transfera înscrierea pentru anul viitor sau, la cerere, vom returna contribuția de participare.
Pentru returnarea contributiei, vă rugăm să ne trimiteți email până cel târziu în 30 aprilie 2021 folosind informațiile primite personal pe adresa de email cu care v-ați înscris.
Ne-am fi dorit sa nu fim nevoiti sa amanam din nou organizarea, abia asteptam sa ne revedem la Eco fara restrictii si constrangeri.
Mulțumim tuturor celor ce ne sunt aproape și celor ce și-au dorit să participe în Mai la Salomon EcoRun Moieciu, bucuria sportului și a descoperirii naturii să ne aducă din nou împreună pe potecile de la Moieciu!