Start Inscrieri Salomon EcoRun Moieciu 2020

Deschidem inscrierile pentru Salomon EcoRun Moieciu 2020!

Incepem in data de 30 Ianuarie ora 21:00 cu o campanie speciala pe Salomon.ro

200 @ Salomon EcoRun Moieciu – Primele 200 de locuri iti asigura produsul dorit din kitul de Start, plus alte surprize oferite de Salomon*.

Fii cu un pas inainte si da Like & Follow paginii de Facebook Salomon Romania sa fii la curent cu toate suprizele si noutatile oferite de Salomon!
*tombola speciala pentru primii 200 de participanti inscrisi si validati – 3 perechi Salomon Speedcross 5 GTX oferite prin tragere la sorti. Tombola va avea loc la inceputul lunii aprilie 2020.

In data de 31 Ianuarie ora 9:00 am – Continuam inscrierile pe www.ecorun.ro, in limita locurilor disponibile.

Inscrierea se face prin completarea formularului de inscriere si acceptarea regulamentului de participare, iar pentru a personaliza Kitul de Start, pastram ideea folosita si anul trecut de wishlist.
Vei putea seta preferintele pentru produsul din Kitul de Start. In functie de stoc produse si momentul inscrierii, se va aloca 1 produs fiecarui participant (vesta de alergare, tricou sau borseta).

Va invitam sa alergam impreuna pe aceste minunate poteci si sa redescoperim cadrul natural de la poalele Muntilor Bucegi si Piatra Craiului!