Suunto Wings la Salomon EcoRun 2024

Aplica codul Wing15 pana la 31.05.2024 si beneficiaza de 15% discount pentru orice produs din gama Suunto 

https://www.newsport.biz/suunto-performance/suunto-wing

Tehnologia open-ear va permite sa ascultati muzica si in acelasi timp, sa auziti tot ce va inconjoara. In loc de castile traditionale in-ear, Suunto Wing se aseaza pe maxilar, lasand liber canalul auditiv pentru a fi in permanenta atent la natura sau la traficul din jurul tau.

Realizat pentru sport de Suunto
Suunto Wing este conceput pentru a fi utilizat in timpul sportului. Castile sunt usoare si se aseaza confortabil pe ureche. Chiar si atunci cand alergati pe un teren dificil sau cand mergeti pe un traseu stancos, Suunto Wing ramane la locul sau si va permite sa va bucurati de muzica.

Rezistent la apa, rezistent la praf
De la temperaturi foarte ridicate pana la temperaturi foarte scazute, de la acoperirea cu praf si sudoare pana la dusul de acasa – Suunto Wing a fost creat pentru ca tu sa te poti bucura de aventurile tale in toate tipurile de conditii si sa poti asculta in continuare melodiile tale preferate.

Pentru aventuri mai sigure
Suunto Wing dispune de lumini LED rosii pe ambele parti ale capetelor, astfel incat, in conditii de intuneric, fie pe trasee, fie pe sosele, sa fiti mai vizibil. Poti alege intre diferite moduri de iluminare sau le poti activa/dezactiva cu aplicatia Suunto.

Reincarcati din mers
Pana la 10 ore de autonomie a bateriei cu o singura incarcare. Pentru acele aventuri mai lungi, Suunto Wing vine cu o baterie de alimentare care adauga inca 20 de ore de redare a muzicii. Iar daca ramai fara energie, o reincarcare rapida de 10 minute iti ofera 3 ore de sunet pentru antrenament.

 

 

Imbunatatiti-va castile cu aplicatia Suunto
Conectati Suunto Wing la aplicatia Suunto de pe telefon pentru a obtine cele mai bune rezultate din casti. Schimbati modul de sunet preferat sau comutati luminile LED de la activat constant la un mod intermitent. Cu aplicatia Suunto, schimbarea setarilor este la o simpla atingere pe ecran.

Tehnologie open-ear;
Usor si stabil;
Rezistent la umezeala si impermeabil IP67;
Baterie de pana la 10 ore;
+20 ore cu Powerbank;
Lumini pentru o vizibilitate mai buna.