Suunto @ EcoRun 2022

Suunto, ceasul perfect și partenerul ideal atunci când vine vorba de antrenament sau concurs.

Partener încă de la prima ediție din 2010, mereu a oferit alergătorilor ce l-au purtat informațiile neceare pentru o cursa cât mai bună.

SUUNTO oferă și în acest an alergătorilor EcoRun o reducere de 25% la achiziționarea unui ceas.

Foloseste Codul de reducere EcoRun2022 când lansezi comanda și vei beneficia de reducere.

*reducerea nu se cumulează

*codul de reducere este valabil până în data de 30.06.2022

*ceasurile se pot achiziționa de pe siteul Suunto, link: www.newsport.biz

Când și partenerii ne rămân aproape și se implică din ce în ce mai mult, nu ne rămâne decât să mulțumim și să încercăm, la rândul nostru, să-i mulțumim pe cei care vin la EcoRun.
(Re)Descoperim potecile din Moieciu cu aceeași bucurie pe care de-abia așteptăm s-o retrăim împreună, primăvara, într-un weekend de alergare la Salomon EcoRun Moieciu.

Suunto 5 Peak ofera o autonomie superioara a bateriei intr-un design compact. Nu este nevoie sa il incarcati des, deoarece bateria complet incarcata dureaza pana la 7 zile, inclusiv urmarirea activitatii zilnice si a somnului, precum si 3 ore de antrenament cu GPS precis.

Daca planuiti o calatorie mai lunga, selectarea modului tur va ofera urmarire GPS pentru pana la 100 de ore.

Designul usor, potrivirea confortabila, durabilitatea si impermeabilitatea fac din acest ceas un companion perfect pentru viata activa de zi cu zi si nimic nu va poate opri.

Cu peste 80 de moduri de sport, exista un mod incorporat pentru aproape toate exercitiile pe care vi le puteti imagina. Ghidarea adaptiva a antrenamentului si urmarirea nivelului de fitness va ofera un impuls suplimentar si va ajuta sa va imbunatatiti conditia fizica. Asigurati-va ca va recuperati bine cu ajutorul monitorizarii somnului, a recuperarii si a stresului.

In aplicatia Suunto veti gasi rezumate utile ale antrenamentului, activitatii zilnice si odihnei dvs.

Cu ajutorul hartilor termice 3D si a rutelor populare din aplicatia Suunto, puteti sa va rupeti cu usurinta rutina si sa descoperiti locuri noi, apropiate sau indepartate. Pentru liniste si pace, explorati hartile termice pentru a sta departe de mase. Sincronizarea traseelor cu ceasul dvs. este rapida si fara probleme. Cu GPS-ul incorporat si navigatia viraj cu viraj pe ceas, nu va veti pierde niciodata si veti sti exact unde sa mergeti.

Daca trebuie sa gasiti drumul inapoi, functia breadcrumb va va arata rapid drumul.

Daca sunteti o pasare matinala care iubeste ceata de dimineata, alarma de rasarit va ajuta sa va treziti inaintea soarelui.

Alarmele de apus de soare va spun cand sa porniti la drum daca doriti sa va bucurati de apusul soarelui in timpul activitatilor dvs. in aer liber. De asemenea, va ajuta sa va intoarceti acasa sau la destinatie in siguranta inainte de lasarea intunericului.

Asociati Suunto 5 Peak cu aplicatia Suunto pentru a va urmari toate aventurile, precum si pentru a va urmari tendintele pe termen lung, inclusiv activitatea zilnica si somnul.

Impartasiti cu usurinta cele mai mari realizari ale voastre si conectati-va cu altii in comunitatea Suunto. Verificati apelurile, mesajele si notificarile primite dintr-o singura privire de la ceasul dvs. Aplicatia Suunto este disponibila in App Store si Google Play.